+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Penzion U Lupíků Recenzje

Ocena hotelu

93%
Znakomicie

by 9 reviews

  • Personel

    96%
  • Czystość

    94%
  • Wyposażenie

    94%
  • Komfort

    89%
  • Cena

    93%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
  • grupa przyjaciół
  • rodzina ze starszym dzieckiem
  • dorośli
Sortuj według:
Show:

Gabriela Kohlmannová

podróżujący w pojedynkę, 4.3.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Příjemné čisté prostředí, klid, originální vybavení pokojů a srdečný přístup majitelů - měly jsme s dcerou pocit, že jsme spíš u příbuzných, než v anonymním penzionu :) . Chutná kuchyně, upravená zahrada pro letní posezení, krásná příroda a Beskydy na dosah, s pobytem maximální spokojenost a bude-li příležitost, rády se sem vrátíme...

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 14.2.2017

Čeština

  • Cena ogólna
92 %
  • Byl jsem mile překvapen z interiéru. U jiných ubytování jsem byl zvyklý pouze na pokoj typu postel, noční stolek, šatní skříň. U Lupíků jde vidět, že má někdo smysl pro design i styl a snaží se hostům zpříjemnit pobyt. Opravdu jsem se na pokoji cítil moc dobře.

  • Nic mne nenapadá :-)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Tondr

podróżujący w pojedynkę, 3.2.2017

Pardubice Česká republika

  • Cena ogólna
100 %
  • Domácí atmosféra a chutné jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 4.11.2016

Čeština

  • Cena ogólna
68 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Vít

para, 5.9.2016

Praha Česká republika

  • Cena ogólna
92 %
  • Dobra lokalita, klid, separatni vchod, vsechno na miste, co je potreba k preziti

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milena

para, 28.9.2015

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Krásně zařízený pokoj, ve kterém je vše promyšlené do detailů, aby se hosté cítili pohodlně. V přízemí útulná hospůdka. Překvapil mě výběr z asi 12 druhů teplých jídel. Vyzkoušeli jsme 4 a všechna byla výborná. Tiché přostředí, majitelé vstřícní. Prostě vynikající a všem vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

rodzina z małym dzieckiem, 19.8.2015

Čeština

  • Cena ogólna
92 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Bohuslav Šír

podróżujący w pojedynkę, 16.11.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %
  • Mohu jedině doporučit. I v nevlídných podzimních dnech zde bylo příjemně. Až do 21 hodiny večer fugovala kuchyně. Na pokoji čisto, stejně tak čisto i v koupelně. Pokoj příjemně vytopený. Obsluha v rtestauraci vstřícná, takže celkový dojem? Ano, tak to má být!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš

para, 11.9.2014

Čeština

  • Cena ogólna
96 %
  • Sympatická atmosféra v domáckém charismatickém prostředí; Pan majitel se dokonale postará o své hosty, poradí turistické trasy, uvaří vynikající jídlo, umí se přizpůsobit přání hostů.

  • ........

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.