+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Penzion U Lupíků Отзывы

рейтинг отеля

93%
идеальный

by 9 reviews

  • Персонал

    96%
  • Чистота

    94%
  • Оборудование

    94%
  • Комфорт

    89%
  • Соотношение цена / качество

    93%
Show reviews written by:
  • Другая группа
  • Группы друзей
  • Семья со взрослыми детьми
  • Молодая пара
Сортировать по:
Show:

Gabriela Kohlmannová

одинокий путешественник, 4.3.2017

Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Příjemné čisté prostředí, klid, originální vybavení pokojů a srdečný přístup majitelů - měly jsme s dcerou pocit, že jsme spíš u příbuzných, než v anonymním penzionu :) . Chutná kuchyně, upravená zahrada pro letní posezení, krásná příroda a Beskydy na dosah, s pobytem maximální spokojenost a bude-li příležitost, rády se sem vrátíme...

  • ---

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 14.2.2017

Čeština

  • Overall rating
92 %
  • Byl jsem mile překvapen z interiéru. U jiných ubytování jsem byl zvyklý pouze na pokoj typu postel, noční stolek, šatní skříň. U Lupíků jde vidět, že má někdo smysl pro design i styl a snaží se hostům zpříjemnit pobyt. Opravdu jsem se na pokoji cítil moc dobře.

  • Nic mne nenapadá :-)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin Tondr

одинокий путешественник, 3.2.2017

Pardubice Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • Domácí atmosféra a chutné jídlo.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

одинокий путешественник, 4.11.2016

Čeština

  • Overall rating
68 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Vít

Пожилые пары, 5.9.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
92 %
  • Dobra lokalita, klid, separatni vchod, vsechno na miste, co je potreba k preziti

  • nic

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Milena

Пожилые пары, 28.9.2015

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Krásně zařízený pokoj, ve kterém je vše promyšlené do detailů, aby se hosté cítili pohodlně. V přízemí útulná hospůdka. Překvapil mě výběr z asi 12 druhů teplých jídel. Vyzkoušeli jsme 4 a všechna byla výborná. Tiché přostředí, majitelé vstřícní. Prostě vynikající a všem vřele doporučuji.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Семья с маленькими детьми, 19.8.2015

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Bohuslav Šír

одинокий путешественник, 16.11.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %
  • Mohu jedině doporučit. I v nevlídných podzimních dnech zde bylo příjemně. Až do 21 hodiny večer fugovala kuchyně. Na pokoji čisto, stejně tak čisto i v koupelně. Pokoj příjemně vytopený. Obsluha v rtestauraci vstřícná, takže celkový dojem? Ano, tak to má být!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Miloš

Пожилые пары, 11.9.2014

Čeština

  • Overall rating
96 %
  • Sympatická atmosféra v domáckém charismatickém prostředí; Pan majitel se dokonale postará o své hosty, poradí turistické trasy, uvaří vynikající jídlo, umí se přizpůsobit přání hostů.

  • ........

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.